Gerència

 
 
El director-gerent de El Prat Comunicació SL i secretari del Consell d’Administració de la societat és Imanol Crespo Martínez, nomenat formalment per la Junta General extraordinària de El Prat Comunicació SL amb data d’11 d’abril de 2018 després d’un procés de selecció obert per l’empresa municipal.
 
Imanol Crespo Martínez (El Prat de Llobregat, 1988) és llicenciat en periodisme des de l’any 2011 per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des dels seus inicis formatius ha estat vinculat a diferents mitjans de proximitat com la mateixa ràdio municipal elprat.ràdio o Periòdic Delta fins a dirigir El Llobregat, publicació comarcal del Baix Llobregat i L’Hospitalet (2014-2018).
 
Es va incorporar com a director-gerent de El Prat Comunicació SL el 7 de maig de 2018.
 
Linkedin
Seguint els preceptes de la Llei 19/2014, de 29 de desembre de transparència, accés a la informació pública i bon govern, i del Decret 8/2021, de 9 de febrer, sobre la transparència i el dret d’accés a la informació pública, El Prat Comunicació posa la informació de la societat a la disposició de la ciutadania del Prat.
  • La informació s’actualitza de manera permanent amb els terminis concrets que estableix la normativa i amb un màxim anual.
  • La informació fa referència, com a mínim, a l’any en curs, excepte els convenis i contractes subscrits que es refereixen als darrers 5 anys.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrarse

... ...