Empreses vinculades i associacions

 
 
El Prat Comunicació SL està adherida a la Xarxa Audiovisual Local (XAL) des de l’any 2013, primer, com a ràdio local i, des de l’any 2021, també en el protocol de televisió. Actualment, el director-gerent és membre de la comissió de ràdio de La Xarxa, comissió que representa a les ràdios locals de Catalunya adherides a aquesta entitat.
La Xarxa és una plataforma multimèdia que proporciona continguts i serveis a més de 200 ràdios, televisions i mitjans en línia locals d’arreu de Catalunya. Creada per la Diputació de Barcelona per gestionar el suport a l’audiovisual català, La Xarxa ofereix un amplia ventall de continguts informatius, esportius, culturals, divulgatius i d’entreteniment; a la vegada que donen suport en la gestió dels mitjans de comunicació sempre en coordinació constant amb les ràdios, televisions i mitjans en línia. 
www.laxarxa.cat
Seguint els preceptes de la Llei 19/2014, de 29 de desembre de transparència, accés a la informació pública i bon govern, i del Decret 8/2021, de 9 de febrer, sobre la transparència i el dret d’accés a la informació pública, El Prat Comunicació posa la informació de la societat a la disposició de la ciutadania del Prat.
  • La informació s’actualitza de manera permanent amb els terminis concrets que estableix la normativa i amb un màxim anual.
  • La informació fa referència, com a mínim, a l’any en curs, excepte els convenis i contractes subscrits que es refereixen als darrers 5 anys.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrarse

... ...